Julpaket 

Säljs på salongen:

Rapsodine

Produkter är baserade på svensk, ekologisk och kallpressad rapsolja som lätt tas upp av huden och tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler, hälsosamma fettsyror och är 100% veganska.

  • Fotkräm skyddar, mjukgör och förebygger problem med torr hud. Doft från eteriska oljor (kunzeaolja).
  • Duscholja med en hög andel svensk ekologisk rapsolja vilket ger extra mjukgörande egenskaper. Ger ett mjukt lödder och har återfettande och återfuktande egenskaper. Används som en vanlig duschkräm för daglig hygien och måste därför sköljas bort. Passar särskilt bra till torr hud.  


240kr

Du spar 43kr när du köper två produkter.
  • Skonsam ansiktsrengöring som effektivt tar bort smuts, fett och lättare make up utan att torka ut huden. Vi använder oss av rapsoljans förmåga att lösa smuts och fett samtidigt som den bidrar till att återfukta och mjukgöra huden. Passar alla hudtyper. 
  • En näringsrik dagkräm med ekologisk rapsolja och extrakt av hjortron, samt vitamin E och A. Mjukgör och återfuktar huden samt har en lång fuktighetsbevarande verkan. Innehållet av vitamin E och A samt hjortronextrakt bidrar till att bevara hudens elasticitet samt förebygga ålderstecken. Passar även den känsliga huden runt ögonen. För alla hudtyper.
  • En mjukgörande och näringsrik nattkräm med vitamin A. Innehåller ekologisk rapsolja som tillför vitamin E samt omega fettsyror. Bidrar till effektiv återfuktning av huden. Passar alla hudtyper och är särskilt bra för mogen eller torr hy. 

400kr

Du spar 88kr när köper tre prodkuter.